Onze missie en onze visie

Immigreren naar een nieuw land kan soms een uitdagend proces zijn. We streven ernaar deze uitdagingen tot een minimum te beperken, met name de verwarring die vaak wordt geassocieerd met het immigratie- en visumafgifteproces. Ons belangrijkste doel is om u de vrijheid te geven om u te concentreren op uw toekomst van emigreren naar uw nieuwe land.

Bij Canada Citizenship Immigration Services (CanadaCIS) is het onze missie om professionele adviesdiensten te bieden om de wereldwijde gemeenschap te helpen bij het proces van binnenkomst en vestiging in Canada. We bieden waardevol advies en innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. We bieden een breed scala aan diensten voor veel Canadese immigratieprogramma's. Onze professionele diensten zijn specifiek op maat gemaakt om u te helpen bij het bezoeken, studeren, werken en immigreren naar Canada.

Kortom, ons belangrijkste doel is om de deur te helpen openen zodat u en uw familie, uw vrienden, uw familieleden of uw werknemers vrij kunnen wonen, werken of studeren in Canada. Het belangrijkste is dat we ernaar streven de allerbeste, efficiënte en kosteneffectieve immigratieadviesdiensten te bieden die op de huidige markt beschikbaar zijn.

Visumcheck

Overweeg je emigratie naar Australië of Canada, of wil je er tijdelijk wonen en werken? Onze online visum-check is de eerste stap in jouw avontuur. Nadat wij de visum-check hebben ontvangen, beoordelen we je visumkansen. Daarna zullen we je voorzien van een passend advies. Zo kun jij goed voorbereid je toekomst tegemoet.